Villor 2017-05-04T16:07:02+00:00

Villor

Reformhus erbjuder dig stor valfrihet. Du väljer mellan ett 20-tal modeller ur vår huskollektion eller bygger vi helt efter Dina önskemål. Du köper ditt Reformhus som byggsats, stommonterat eller som färdigt hus klart för inflyttning. Till varje hus erbjuds ett inredningspaket som du kan välja med de modifieringar och tillval du önskar. Inredningspaketet innehåller det mesta materialet för att inreda ditt hus, allt från kök och golv till värmepump.

BYGGSATS

Du kan bygga ditt nya hus med eget arbete eller med hjälp av en lokal byggentreprenör. Byggsystemet är med våra beskrivningar enkelt att montera vilket gör detta till ett utmärkt alternativ för den som vill spara pengar genom eget arbete.

STOMMONTERAT

Vi åtar oss montering av stommen till ett vädertätt hus, vilket sker på några få dagar. Montaget avslutas med en tryckprovning som garanterar täthet och kvalitet. Du kan därefter i lugn och ro fortsätta med att färdigställa huset.

FÄRDIGT HUS

Vi tar ansvaret hela vägen från ritningar och bygglov till färdigt hus genom våra kontrakterade byggentreprenörer. Bekvämt och säkert för dig.

Du och arkitekten

Har du egna önskemål om hur ditt hus ska se ut? Då föreslår vi ett möte med en av våra arkitekter. Med full valfrihet och kreativt utbyte skapar ni tillsammans ditt eget personliga hus. Vi kan lova dig att det blir både smakfullt och energieffektivt.