Villor2018-01-24T13:34:36+00:00

Villor

Reformhus erbjuder stor valfrihet. Du väljer mellan ett 20-tal modeller ur vår huskollektion eller så bygger vi helt efter Dina önskemål. Du köper ditt Reformhus som byggsats, stommonterat eller som färdigt hus, klart för inflyttning. Till varje hus erbjuds ett inredningspaket som du kan välja med de modifieringar och tillval du önskar. Inredningspaketet innehåller det mesta av det material som behövs för att inreda ditt hus, allt från kök och badrum eller golv till värmepump.

BYGGSATS

Du kan bygga ditt nya hus med eget arbete eller med hjälp av en lokal byggentreprenör. Byggsystemet är med våra beskrivningar enkelt att montera vilket gör detta till ett utmärkt alternativ för den som vill spara pengar genom eget arbete.

STOMMONTERAT

Vi åtar oss montering av stommen till ett vädertätt hus, vilket sker på några få dagar. Montaget avslutas med en tryckprovning som garanterar täthet och kvalitet. Du kan därefter i lugn och ro fortsätta med att färdigställa huset.

FÄRDIGT HUS

Vi tar ansvaret hela vägen från ritningar och bygglov till färdigt hus genom våra kontrakterade byggentreprenörer. Bekvämt och säkert för dig.

Du och arkitekten

Självklart kan du också skissa på ett eget förslag för din plats och dina förutsättningar. Har du önskemål om hur ditt hus ska se ut? Då föreslår vi ett möte med en av våra arkitekter. Med full valfrihet och kreativt utbyte skapar ni tillsammans ditt eget personligt designade hus. Vi kan lova dig att det blir både smakfullt och energieffektivt. I ditt Reformhus bygger vi in något du ska vara stolt över, din livsstil