Så bygger du med oss 2017-02-27T11:17:15+00:00

Så bygger du med oss

En första kontakt med någon av våra duktiga säljare

Anders Åkesson

Ofta börjar en husaffär med ett telefonsamtal från en kund som frågar om hur man kan bygga klimatsmart och energieffektiv. Vi älskar att höra om nya husplaner! Vi diskuterar fram om det passar bäst med en leverans av byggsats eller färdigt hus. Vi tipsar om lämpligt uppvärmningssystem och berättar hur många extra kvadratmeter boyta du kan förvänta dig tack vare vårt smarta byggsystem. Så snabbt som möjligt räknar vi sedan fram ett pris och lämnar offert.

Boo Björk

Vi ritar upp ditt nya hus

Tim Hurst

Nästa steg är att vi tar fram en ritning på ditt hus. Det kan handla om allt från en liten modifiering på ett av våra standardhus till att vi ritar ditt hus från grunden. Är du själv osäker på hur ditt nya hus ska se ut så kan det hända att vi tar hjälp av arkitekt Tim Hurst. Tim har ritat allt från villor till stora bostadsområden. Vi kan lova att arbetet med arkitekten blir både spännande och smakfullt.

Bygglovshandlingar fixar vi

Niklas Rydell

När du är helt nöjd med utformningen av ditt hus hjälper vi till med bygglovsansökan. Vi bistår med kontakt med kommunen och tar fram underlag för energiberäkning och annat som behövs inför startmötet med kommunen.

En bra projektering är helt avgörande för ett bra hus

Vi ansvarar för hela projekteringen av ditt hus. Våra konstruktörer är Preconia i Nyköping,och Tyréns i Kristianstad. Det handlar inte bara om hållfasthetsberäkningar utan också om att förenkla montaget, utan också om att få detaljer fuktsäkra, funktionella och snygga.

Leveransplanering, tillverkning och samordning av leverans

Kristian Modén

När det närmar sig leverans tar vårt viktigaste arbete vid. Vår produktionsansvarige Kristian Modén sköter inköp och produktionsplanering. Han sköter även samordningen med byggentreprenören så att montaget sker smidigt.

En bra leverans är vår bästa marknadsföring

Stefan Sigesgård

Varje villa, stuga, garage eller lägenhet är viktig för oss. På Reformhus vill vi förbättra sättet att bygga. Det ställer krav på oss att vi verkligen levererar det vi lovar. Bra, vackra, välbyggda hus med låg energiförbrukning. Varje order är ett förtroende som vi avser att förvalta på bästa sätt. Välkommen att bygga med oss!