BYGG MED REFORMHUS2018-06-13T17:09:14+00:00

BYGG DITT  

Anders Åkesson

Första kontakten

Ofta börjar en husaffär med ett telefonsamtal från en kund som frågar om hur man kan bygga klimatsmart och energieffektivt.

Våra säljare älskar att höra om nya husplaner. Vi diskuterar oss fram till om det passar bäst med en leverans av byggsats eller färdigt hus.
Du får råd om lämpligt uppvärmningssystem och information om hur många extra kvadratmeter boyta du kan förvänta dig, tack vare vårt smarta byggsystem. Så snabbt som möjligt räknar vi sedan fram ett pris och lämnar offert på det vi kommit överens om.

Boo Björk

Tim Hurst

Vår arkitekt ritar upp ditt nya hus

Nästa steg är att vi tar fram en ritning på ditt hus. Det kan handla om allt från en liten modifiering på ett av våra standardhus till att vi ritar ditt hus från grunden. Är du själv osäker på hur ditt nya hus ska se ut så tar vi hjälp av arkitekt Tim Hurst. Tim har ritat allt från villor till utveckling av stora bostadsområden. Vi kan lova att arbetet med arkitekten blir både spännande och smakfullt. Dina idéer kommer att speglas i ditt husprojekt.

Niklas Rydell

Bygglovshandlingar tar vi fram

Då du är helt nöjd med utformningen av ditt hus hjälper vi till med bygglovsansökan. Vi bistår med kontakt med kommunen och tar fram underlag för energiberäkning och annat som behövs inför startmötet med kommunen. Bygglovsansökan är egentligen starten på genomförandet och vi på Reformhus följer ditt projekt från ax till limpa.

En väl genomtänkt projektering är helt avgörande för slutresultatet till ett bra hus

Reformhus ansvarar för hela projekteringen av ditt hus. Våra utvalda konstruktörer är Preconia i Nyköping och Tyréns i Kristianstad. Det handlar inte bara om hållfasthetsberäkningar utan också om att förenkla montaget, förutom att få detaljer fuktsäkra, funktionella och vackert utförda.

Kristian Modén

Leveransplanering, tillverkning och samordning av leverans

När det närmar sig leveransdatum tar vårt viktigaste arbete vid. Vår produktionsansvarige Kristian Modén sköter inköp och produktionsplanering. Han sköter även samordningen med byggentreprenören så att montaget sker smidigt.

Stefan Sigesgård

Vårt adelsmärke en leverans du blir nöjd med

Varje villa, stuga, garage eller lägenhet är viktig för oss. På Reformhus vill vi förbättra sättet att bygga. Det ställer krav på oss att vi verkligen levererar det vi lovar. Bra, vackra, välbyggda hus med låg energiförbrukning. Varje order är ett förtroende som vi avser att förvalta på bästa sätt.

Välkommen att bygga ditt nya Reformhus.