0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Arkitektritade och unika hus

Vi har unika och arkitektritade hus som passar perfekt för just era specifikationer. Dessutom är våra hus lågenergihus och miljösmarta!

Er vision är vår passion!

Vi strävar efter att skräddarsy byggprojekten efter din vision om ett väl fungerande boende. Du som köper en villa ska kunna förvänta dig en rimlig investering och en låg boendekostnad tack vare låg energiförbrukning.

Stor valfrihet för dig som vill bygga ett unikt hus

Reformhus erbjuder tillverkning och leverans av energieffektiva byggsatser för hus. Det är vår kärnverksamhet, men vi kan även erbjuda en lång rad andra tjänster inom byggnation och kan hjälpa dig med hela processen från bygglov till nyckelfärdigt.

Vi sätter stort värde på att skapa så mycket valfrihet som möjligt för dig som kund. Vill du ha ett kostnadseffektivt lågenergihus med maximerad boyta så ska du titta igenom vårt utbud av arkitektritade hus, eller kontakta oss för att få hjälp att rita ditt eget unika drömhus.

När det kommer till byggprocessen kan du sedan välja precis hur mycket du vill ha hjälp med och hur mycket du vill göra själv. Vi vill att du som kund ska känna att du har med en flexibel och lyhörd hustillverkare att göra, och vi lägger stor vikt vid det personliga bemötandet.

Välj bland våra arkitektritade hus

Våra arkitektritade hus är uppdelade i tre olika kollektioner: Bas, Exklusiv och Trend. Sammantaget finns upp emot trettio olika hustyper att välja bland. Dessa kan naturligtvis anpassas utefter dina önskemål så du får ett unikt hus enligt din vision.

Bas är vår serie med klassiska villor och fritidshus. Här hittar du enplans- och 1,5-plansvillor och fritidshus samt även ett attefallshus. Stilarna varierar från traditionell villa till funkishus.

I serien Exklusiv hittar du hus där stor omsorg lagts på detaljerna. Dessa hus står för utmanande och nydanande design och spännande former. Kort sagt, unika hus som sticker ut.

Serien Trend är vårt samarbete med designbyrån Åhus Design Group. Här finner du fem modeller som ritats med utgångspunkten att skapa personliga hus som ändå har all den funktionalitet som krävs i ett modernt hus.

Bygg ditt eget unika hus

Om du har en klar bild av hur du vill att ditt hus ska se ut och hur det ska fungera – tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ditt eget unika hus. Våra arkitekter har vana att arbeta inom en rad olika stilar och kan hjälpa dig att förvandla dina visioner till handfasta byggritningar.

Med vår unika isoleringsmetod har du som kund möjlighet att få vackra, arkitektritade lågenergihus vars isoleringsvärden med råge klarar de energikrav som satts upp av Boverket. Med hjälp av det överlägsna isoleringsmaterialet PIR, en typ av cellplast, bygger vi välisolerade och tunna väggar som möjliggör djärv arkitektur och ökar boytan i husen med flera kvadratmeter jämfört med traditionellt isolerade hus.

Hållbarhet

All produktion sker med minsta möjliga klimatpåverkan på vår fabrik i Hässleholm. Med passion för hantverk och det tekniska kunnandet produceras och levereras måttanpassade väggar dagligen.

Kontakta oss

Telefon

E-post

Adress

Industrigatan 12
281 43 Hässleholm

Eller skicka ett meddelande


personuppgifter