0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Bygga hus Skåne

När ni funderar på att bygga hus i Skåne, kontakta då en lokal hustillverkare som kan hjälpa er leverera ett perfekt hus för just er! Klimatsmarta passivhus från Hässleholm!

Er vision är vår passion!

Vi strävar efter att skräddarsy byggprojekten efter din vision om ett väl fungerande boende. Du som köper en villa ska kunna förvänta dig en rimlig investering och en låg boendekostnad tack vare låg energiförbrukning.

Bygga hus i Skåne

Skåne drar till sig människor från hela Sverige. Närheten till Köpenhamn och resten av kontinenten, för att inte tala om de vackra landskapen både mot de västra delarna och ute på Österlen, lockar såväl unga som äldre både till städerna och landsbygden. Både i städerna och på landet byggs varje år en stor mängd nya hus på befintliga och nyligen avstyckade tomter. Som hustillverkare är vi stolta att genom vår fabrik i Hässleholm stå mitt i och vara en del av denna utveckling.

Att bygga hus i Skåne ställer en del krav på husleverantören. Södra och sydvästra Sverige har en visserligen mild men också emellanåt ganska fuktig väderlek, och vill man bygga ett välisolerat och välmående hus krävs god kännedom om hur man bygger tätt. Vi som tillverkar och levererar hus i Skåne bor, verkar och lever här och vi har genom åren lärt oss vad som fungerar och inte.

Din husleverantör i Skåne, Hässleholm och övriga Sverige

Från vår fabrik i Hässleholm levererar vi nytillverkade husdelar såväl till Skåne som till resten av landet. Vi tillverkar fuktsäkra och kvalitativa stommar utan köldbryggor till både privatkunder och till entreprenörer och vi kan även hjälpa till med allt från stomresning till uppförande av nyckelfärdiga hus.

Många val när du ska bygga hus i Skåne

Att bygga ett nytt hus är för de flesta privatpersoner något nytt, spännande och kanske också lite pirrigt. Det är lätt att man tänker på allt som kan gå fel, att det kommer att kosta betydligt mer än man räknat med, att man bygger ett hus man inte kommer att trivas i och så vidare. Helt klart är att noggrann planering underlättar och gör att du känner dig tryggare under byggprocessen.

Därför är vi alltid måna om att hjälpa dig som ska bygga hus i Skåne att göra genomtänkta val när du anlitar oss som hustillverkare. Vi utgår från dina önskemål avseende kostnad och funktion och ser till att du får det bästa tänkbara huset utifrån dina drömmar och förutsättningar. Från bygglovsansökan till färdigt hus ser vi till att vara tillgängliga för dig med information och svar på frågor, för att ditt husbygge ska kännas tryggt och bli precis som du tänkt dig.

Lågenergihus lönar sig alltid

Lågenergihus är hus som genom fuktsäker och god isolering utan värmeläckage samt ventilation med värmeåtervinning gör av med betydligt mindre energi än traditionella hus. I ett lågenergihus finns inga radiatorer, utan i stället tar ett lågenergihus till vara på den luft som värms upp av instrålande sol, de boende i huset och påslagna elektriska apparater. När den uppvärmda luften ventileras ut används värmen till att värma upp den inkommande uteluften.

Att bygga lågenergihus blir allt vanligare. Faktum är att alla hus inom några år kommer att bli så kallade nära-nollenergihus, i och med att gränsvärdena för energianvändning skärps. Men redan nu kan du bygga lågenergihus som passivhus, nollenergihus och plusenergihus genom att välja en leverantör med rätt kunskaper och tillverkningsmetoder. Därför är vi säkra på att vi är rätt husleverantör för dig som ska bygga hus i Skåne

En pålitlig husleverantör i Skåne

Vi är en sådan husleverantör, och vi har tillverkat och levererat hundratals lågenergihus under våra verksamma år. Vi tillverkar och levererar både villor, radhus och flerbostadshus såväl till Skåne som till resten av landet. Skåne med sitt milda klimat passar utmärkt för lågenergihus och genom att installera jord- eller sjövärme eller solpaneler kan du till och med producera mer energi än du gör av med på ett år.

Vi använder oss av PIR som isoleringsmaterial. PIR är en cellplast med exceptionella isolerande egenskaper. Vid tillverkningen limmar vi ihop PIR-block till lämplig storlek och skär sedan ut hål för fönster. Vi fräser spår för reglar som sedan limmas i och skruvas ihop till färdiga väggdelar. Våra väggar blir tunna men samtidigt helt fuktsäkra med ett u-värde på 0,12. Dessutom har de en lätt vikt vilket gör att det krävs färre transporter som kostar på miljön. Välkommen till en kompetent och pålitlig hustillverkare i Skåne!

Hållbarhet

All produktion sker med minsta möjliga klimatpåverkan på vår fabrik i Hässleholm. Med passion för hantverk och det tekniska kunnandet produceras och levereras måttanpassade väggar dagligen.

Kontakta oss

Telefon

E-post

Adress

Industrigatan 12
281 43 Hässleholm

Eller skicka ett meddelande


personuppgifter