0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Bygg ditt hus som byggsats

Oavsett vem ni är och vilka visioner ni har så skapar vi på Reformhus hållbara och attraktiva lågenergihus efter era behov och önskemål.

Er vision är vår passion!

Vi strävar efter att skräddarsy byggprojekten efter din vision om ett väl fungerande boende. Du som köper en villa ska kunna förvänta dig en rimlig investering och en låg boendekostnad tack vare låg energiförbrukning.

Stommonterat eller bygga själv

När du bygger ditt hus med oss har du full frihet att själv välja hur mycket du vill ha hjälp med och hur mycket du vill göra själv. Kanske har du redan kontakt med en lokal entreprenör, eller så har du själv byggkunskaper som du vill utnyttja.

För oss är det en självklarhet att kunna erbjuda våra kunder flexibla lösningar för entreprenaden. När du köper ett hus från oss är det helt upp till dig vad du vill ha hjälp med, och vi erbjuder allt från endast tillverkning och leverans till totalentreprenad.

Om du redan har en entreprenör som bygger huset åt dig, eller om du vill bygga huset själv, tillverkar vi delarna i vår fabrik och levererar dem till dig. Vår tillverkningsmetod med reglar som limmas och skruvas fast direkt i isoleringen garanterar fuktsäkra komponenter som enkelt kan sättas ihop på plats.

Vårt val av isoleringsmaterial, PIR, gör att de färdiga stommarna blir lätta, vilket så klart är en stor fördel vid transport och hjälper till att hålla kostnaderna nere. Det gör också att huset kan byggas med tunnare väggar, vilket ökar den faktiska boytan.

Stommonterad byggsats – bygg en del själv

Stommonterad byggsats är en populär entreprenadform som innebär att våra montörer sätter upp stommen till huset och genomför en tryckprovning. En tryckprovning är ett sätt att kontrollera tätheten i ett hus genom att mäta hur mycket luft som läcker genom husets klimatskal. Arbetet tar bara ett par dagar, och därefter har du en klimatsäker stomme och kan bygga färdigt resten av huset själv.

Byggsats för hus gör jobbet snabbt och enkelt

Att bygga hus i form av en byggsats med färdiga sektioner är ett effektivt, snabbt och enkelt sätt att bygga hus på. Genom att stora delar av byggnaden kommer på plats på bara några dagar så blir resten av arbetet enklare. Det enda som behövs är en grund dit man har dragit fram anslutningar för el, VVS och dylikt. Därefter är det fritt fram att arbeta i lugn och ro för att färdigställa resten av byggnaden. Genom att taket och väggarna redan är täta spelar det ingen roll vad det är för årstid och jobbet kan göra bit för bit utan stress.

Fler entreprenadformer

Att bygga helt själv eller välja stommonterad byggsats är bara två alternativ du har att välja bland när du köper ett hus från oss. Självklart kan du även anlita oss för att bygga ditt hus nyckelfärdig,  eller så kommer vi fram till en annan lösning som passar dig. Vi samarbetar med leverantörer och entreprenörer över hela Sverige och kan se till att du får precis den hjälp du behöver på plats när stommen väl är levererad.

Redan på planeringsstadiet kan någon av våra arkitekt hjälpa dig med ritningar och att överföra dina visioner till handfasta ritningar. Alternativt väljer du ett färdigritat hus ur någon av våra husserier. Oavsett hur du vill gå till väga ser vi till att du får precis den service och kvalitet som behövs för att kunna bygga ett fuktsäkert och energieffektivt hus.

Hållbarhet

All produktion sker med minsta möjliga klimatpåverkan på vår fabrik i Hässleholm. Med passion för hantverk och det tekniska kunnandet produceras och levereras måttanpassade väggar dagligen.

Kontakta oss

Telefon

E-post

Adress

Industrigatan 12
281 43 Hässleholm

Eller skicka ett meddelande


personuppgifter