0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Flexibla hustillverkare

Välkommen till oss på Reformhus, en flexibel hustillverkare som alltid arbetar utifrån era önskemål. Läs mer om vad vi kan göra för er här på vår hemsida!

Er vision är vår passion!

Vi strävar efter att skräddarsy byggprojekten efter din vision om ett väl fungerande boende. Du som köper en villa ska kunna förvänta dig en rimlig investering och en låg boendekostnad tack vare låg energiförbrukning.

Flexibla lösningar för ert nya hus

När det kommer till att rita och bygga hus är vi övertygade om att det finns lika många lösningar som det finns människor. Det som passar perfekt för någon kan bli helt fel för en annan. Därför sätter vi stort värde i att erbjuda många olika kvalitetssäkrade lösningar. Redan på ritningsstadiet har du möjlighet att välja bland mer än tjugo husmodeller, eller så hjälper våra arkitekter dig att ta fram en lösning helt utifrån dina egna önskemål och visioner.

När det sedan kommer till entreprenaden är vi alltid måna om att tillsammans med dig komma fram till den lösning som passar dig allra bäst, om det så endast gäller tillverkning och leverans av färdiga stommar eller att få ett nyckelfärdigt hus på totalentreprenad. Vi tror att vårt sätt att tänka kring flexibilitet och valfrihet är en av de saker som får oss att sticka ut som hustillverkare, samtidigt som vi kan erbjuda marknadens bästa energiväggar.

Husprojekt som utgår ifrån dig

Hur tänker du dig ditt nya hus? De flesta av oss utgår nog från en drömbild av det hus vi vill leva i, hur det ska se ut, vad det ska ha för funktioner och så vidare. De praktiska bitarna kring material, isolering, ritningar och entreprenad kommer senare.

För oss är det därför viktigt att höra hur de där ursprungliga visionerna ser ut. Kanske hittar du ditt drömhus redan bland våra färdigritade modeller, eller så kan en befintlig modell anpassas för att möta din familjs behov. Alternativt hjälper våra arkitekter er att rita ett helt unikt hus.

Flexibla entreprenadlösningar

Även när det gäller själva tillverkningen och uppförandet av huset tar vi fram den lösning som passar dig bäst. Delarna till ditt hus tillverkas alltid i vår fabrik, där vi med vår unika tillverkningsmetod tar fram helt fuktsäkra väggar utan köldbryggor. Vår lösning, där vi utgår från skivor av PIR-isolering med urfrästa spår för reglarna, innebär att vi kan tillverka väggar med ett u-värde på 0,12 samtidigt som väggarna är så tunna som 300 mm. Detta medför flera fördelar konstruktionsmässigt, men innebär så klart också att boytan i huset blir större.

Vi tillverkar och levererar delarna till ditt hus, och därifrån är det upp till dig hur mycket du vill ha hjälp med. En vanlig lösning är till exempel att vi monterar stommarna och provtrycker för att kontrollera tätheten, och att kunden själv eller en entreprenör anlitad av kunden tar över och bygger klart huset. Vi kan även erbjuda ett nyckelfärdigt hus  där vi med hjälp av våra kontakter tar hand om hela husbygget.

Hållbarhet

All produktion sker med minsta möjliga klimatpåverkan på vår fabrik i Hässleholm. Med passion för hantverk och det tekniska kunnandet produceras och levereras måttanpassade väggar dagligen.

Kontakta oss

Telefon

E-post

Adress

Industrigatan 12
281 43 Hässleholm

Eller skicka ett meddelande


personuppgifter