0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nyckelfärdiga hus inklusive grund

Är ni på jakt efter ert drömhus, men vill slippa jobbet med att bygga? Vi har nyckelfärdiga hus inklusive grund som kan skapa det perfekta boendet för er.

Er vision är vår passion!

Vi strävar efter att skräddarsy byggprojekten efter din vision om ett väl fungerande boende. Du som köper en villa ska kunna förvänta dig en rimlig investering och en låg boendekostnad tack vare låg energiförbrukning.

Slipp oron med att bygga nytt hus själv

För många människor är ett byggandet av ett eget hus ett drömmål, något man strävar efter, planerar inför och sparar pengar till. Många som bygger hus tänker att husbygget är det sista steget på bostadstrappan och vill kunna flytta in i ett färdigt hus som har allt de behöver, och som de kan bli gamla i.

Att bygga hus innebär stora utmaningar, både i form av utgifter, tidspress och kanske en del oro och stress. Som hustillverkare är vi så klart medvetna om detta och vi är måna om att alltid ha kunden med på tåget och se till att projektet blir en bra upplevelse. Vi som bygger hus varje dag är ju vana att möta utmaningar och överkomma dem, och det är viktigt att komma ihåg att detta så klart inte gäller för kunden.

Nyckelfärdiga hus inklusive grund

Ett sätt att göra byggprocessen smidig och bekväm är att beställa ett nyckelfärdigt hus. Vi erbjuder nyckelfärdiga hus inklusive grund, antingen utifrån vårt befintliga sortiment eller helt utifrån dina önskemål och visioner. Vår kärnverksamhet, det vi profilerar oss utifrån, är tillverkning och leverans av energieffektiva byggsatser, men vi erbjuder även totalentreprenad eller delad entreprenad såsom stomresning. När du beställer ett nyckelfärdigt hus av oss så hjälper vi dig genom hela processen från bygglovsansökan till överlämnandet av nycklarna till ditt nya hus.

Nyckelfärdigt kan betyda många olika saker

Begreppet ”nyckelfärdigt” är vanligt i byggbranschen och vad det innebär varierar mellan hustillverkare. Som kund gör du klokt i att undersöka vad som verkligen ingår när det står nyckelfärdigt på tillverkarens hemsida. Hos oss betyder nyckelfärdigt att du får ett helt färdigt hus från insidan och ut, redo att flyttas in i och med all bekvämlighet på plats. Det är en bekväm form av entreprenad, lämplig för dig som vet precis vad du vill ha men saknar den kunskap, tid eller kraft som krävs att genomföra ett större byggprojekt.

Din väg mot drömhuset

När du bygger hus med oss börjar du med att antingen välja ett hus ur någon av våra husserier. Alternativt så hjälper någon av våra arkitekter er att rita ett unikt hus utifrån era önskemål. Nr ritningarna är klara sätter vi igång med konstruktionen av delarna till huset på plats i vår fabrik. Hela huset tillverkas i delar i fabriken i Skåne och levereras sedan med lastbil vart du än bor i Sverige. Har du valt nyckelfärdigt gjuter vi sedan grunden och bygger därefter upp huset åt dig med hjälp av våra samarbetspartners och leverantörer. En smidig och jämförelsevis snabb process där du som kund kan känna dig helt trygg med att allt sker enligt konstens alla regler. Till sist får du nyckeln i handen och kan flytta in i ditt nya hus.

Låter det här som något för dig? Tveka inte att höra av dig om du har några specifika frågor eller bara vill veta lite mer i allmänhet om vilka vi är och vad vi kan erbjuda.

Hållbarhet

All produktion sker med minsta möjliga klimatpåverkan på vår fabrik i Hässleholm. Med passion för hantverk och det tekniska kunnandet produceras och levereras måttanpassade väggar dagligen.

Kontakta oss

Telefon

E-post

Adress

Industrigatan 12
281 43 Hässleholm

Eller skicka ett meddelande


personuppgifter