Välkommen Joachim!

Reformhus förstärker med marknadsansvarig projektledare

Reformhus står inför en kraftig expansion. Under året kommer vi att bygga projekt i Tomelilla med 19 lägenheter, Strängnäs 16 lägenheter, Nybrostrand 17 lägenheter, två förskolor i Norrtälje kommun, villor från Höllviken i söder till Umeå i norr och mycket mer. För att klara dessa åtaganden på bästa sätt gör vi nu en organisationsförändring genom att dela upp vår verksamhet i två affärsområden, ett för villor och ett för lägenheter och projekt.

Niklas Rydell blir ansvarig för marknadsområde villor.

Som ansvarig för marknadsområde lägenheter har vi rekryterat Joachim Svedin. Joachim har en gedigen bakgrund både från betongbyggnation och från trähusindustrin. 13 år på Skanska i olika befattningar och därefter produktchef på BoKlok under 5 år. Från 2014 och framåt har Joachim arbetat för Anebyhusgruppen, först som verksamhetsutvecklingschef och mot slutet som chef för kvalitet och hållbarhet med ansvar för avdelningarna teknik, byggsystem och eftermarknad.

“Efter totalt 29 år i byggnadsindustrin har jag en klar bild över verksamhetsutveckling, marknad, byggnadsteknik och produktion. Att agera etiskt och öppet är viktigt för mig. Teamkänsla är en röd tråd i mitt yrkesliv och jag tycker om att utmana och utveckla produkter och processer för att skapa värde för alla parter. Dessutom ligger digitalisering mig varmt om hjärtat.”

Joachim kommer succesivt att sätta sig in i våra lägenhetsprojekt och vi hoppas att samarbetet kommer att bli bra med kunder och leverantörer.

Vi hälsar Joachim varmt välkommen till Reformhus!

Kontaktuppgifter:
Joachim Svedin
070-796 12 69
joachim.svedin@reformhus.se