0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Villadrömmare

Oavsett vem ni är och vilka visioner ni har så skapar vi på Reformhus hållbara och attraktiva lågenergihus efter era behov och önskemål.

Er vision är vår passion!

Vi strävar efter att skräddarsy byggprojekten efter din vision om ett väl fungerande boende. Du som köper en villa ska kunna förvänta dig en rimlig investering och en låg boendekostnad tack vare låg energiförbrukning.

Villor

Med Reformhus är möjligheterna många

Rita ert framtida hus tillsammans med någon av våra arkitekter eller välj en av våra färdiga modeller och börja skapa ert drömboende redan idag.

Byggsats

Har ni redan kontakt med en lokal byggentreprenad är Reformhus ett av marknadens bästa alternativ för er som vill bygga hållbara lågenergihus på egen hand.

Stommonterat

På bara några dagar får våra montörer upp stommen och genomför en tryckprovning för att kontrollera tätheten. Därefter kan ni i lugn och ro färdigställa huset.

Färdigt hus

Luta er tillbaka och låt oss sköta hela processen, från bygglov till färdigt hus. Vi samarbetar med byggentreprenörer från hela Sverige och har ett nära samarbete med etablerade erkända leverantörer

Husmodeller

Flexibla modeller för alla smaker

Reformhus erbjuder stor valfrihet. Du kan välja mellan ett 20-tal modeller ur vår huskollektion eller så bygger vi helt efter dina önskemål.

Bas

BAS-kollektionen består av klassiska villor och fritidshus. BAS har ett stort urval av olika modeller för att alla ska kunna hitta sin favorit, traditionell eller modern funkis.

Exklusiv

Exklusiv-kollektionen med utmanande design som bjuder på kaxig geometri men ändå med klassiska nobla drag. Det är de arkitektoniska detaljerna som sätter finess.

Trend

TREND har skapats av Åhus Design Studio. Att både få en optimal lösning av alla praktiska funktioner utan att tappa den personliga känslan är utgångspunkten för TREND.

Vår nya broschyr!

Ladda ner vår broschyr, läs mer om vår byggteknik och se exempel på våra projekt.

Hållbarhet

All produktion sker med minsta möjliga klimatpåverkan på vår fabrik i Hässleholm. Med passion för hantverk och det tekniska kunnandet produceras och levereras måttanpassade väggar dagligen.

Projekt

Inspireras av våra tidigare projekt

Kontakta oss

Telefon

E-post

Adress

Industrigatan 12
281 43 Hässleholm

Eller skicka ett meddelande


personuppgifter